Προφίλ

Με έτος ίδρυσης το 2019, η ACCESS PHARMA Α.Ε. είναι μία ανεξάρτητη φαρμακαποθήκη, ένας υπεύθυνος διανομέας φαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων που σχετίζονται με την υγεία. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και με γνώμονα την αδιαπραγμάτευτή μας δέσμευση για υψηλότερη ποιότητα και επιχειρησιακή αριστεία, έχουμε τιμήθει με την εμπιστοσύνη και την πιστή υποστήριξη συνεργατών και πελατών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Με την πειθαρχημένη εκτέλεση των πωλήσεων και την ποικιλόμορφη, δυναμική και αφοσιωμένη ομάδα των εργαζομένων μας, δουλεύουμε με τους συνεργάτες μας ώστε να μεγαλώνουμε μαζί με ακεραιότητα, εστιάζοντας στην αποδοτικότητα και την αξιοπιστία, εξυπηρετώντας τις αγορές με βάση την παραπάνω φιλοσοφία.

Η αποστολή μας είναι:

  • Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας
  • Η δημιουργία και ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους εταίρους μας
  • Η άμεση ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας
  • Η επίτευξη πλήρους ικανοποίησης των πελατών
  • Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας
  • Η διατηρήσηση επαγγελματικών σχέσεων με την ενθάρρυνση της συνεχούς επικοινωνίας ώστε να επιτευχθεί η υψηλότερη δυνατή απόδοση.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: +30 2310461600 
Fax: +30 2310463500
Διεύθυνση: 14ο χλμ Θεσσαλονίκης-N. Μουδανίων, Θέρμη,
57001, Τ.Θ 60767
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο
linkedin icon white

 

 

Copyright © 2020 ACCESS PHARMA SA | Όροι Χρήσης  
powered by NICMEDIA

Η παρούσα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αποτελούν αποκλειστική ευθύνη της access pharma sa και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αντικατοπτρίζουν τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των συμμετεχουσών χωρών, της Διαχειριστικής Αρχής και της Κοινής Γραμματείας